online cursussen

Online Cursus: Beter Golfen

Online Cursus: Beter Golfen

Online Cursus Beter Golfen

"Wil Je Beter Gaan Golfen?"

"Volg Dan Mijn Beter Golfen Programma!"

Toen ik meer dan 30 jaar geleden zelf begon met golfen heb ik helaas weinig lessen gevolgd. Ik was toen pas 16 en had te weinig geld om voor lessen te betalen.

Ik was wel altijd op zoek naar informatie en beelden om beter te weten wat ik moest oefenen en hoe ik bijvoorbeeld de club moest vastpakken en klaar moest staan.

Deze zoektocht naar antwoorden is de start geweest voor mijn loopbaan als PGA Golfprofessional. 

In mijn dagelijks werk help ik vele mensen om te leren golfen, of nog beter te spelen. In de afgelopen 15 jaar heb ik meer dan 14.000 uur les gegeven en gewerkt met meer dan duizend verschillende leerlingen van verschillende spelniveau's

De ervaringen die ik heb opgedaan in deze lessen zitten allemaal in dit "Beter Golfen Programma"

Dit programma bestaat uit 4 verschillende onderdelen:

9 Praktijk Lessen, waarin technieken en vaardigheden worden behandeld, die ervoor moeten zorgen dat je nog beter gaat golfen. Deze instructie video lessen (gezamelijke inhoud: 75 minuten) behandelen de technieken, het korte spel, afslaan met de houten, de moeilijke liggingen en verschillende balvluchten. 

Coursemanagement Tips. Deze vidoe's geven geweldige tips om beter scores op de baan te maken (gezamelijke inhoud: circa 40 minuten)

Introductie Mentale Vaardigheden, hier worden basis vaardigheden behandeld waarmee je beter de conccentratie op de baan kan vasthouden en hierdoor direct betere scores maken.

Korte Spel Testen En Spelanalyse. Door middel van scorekaarten die je kunt downloaden kan je je eigen spel beoordelen. 

Kortom: In dit programma zitten alle onderdelen die ervoor zorgen dat je met weinig moeite Beter Gaat Golfen en je handicap met grote stappen kunt verbeteren.

Voordelen:

Compleet Programma:    De combinatie van video's en testen en analyses zorgen voor een compleet beeld.

Stap Voor Stap Opbouw:   De lessen zijn chronlogisch opgebouwd en leggen stap voor stap de belangrijkste onderdelen uit. Daarnaast kan je ook van les naar les springen om datgene dat je wil weten te vinden.

Gebruik Van Multi-media: Je kunt veel van de inhoud zowel lezen, als via de filmpjes bekijken.

Score Kaarten:   Door gebruik te maken score kaarten kan jezelf je eigen spel beoordelen en analyseren.

Mobiel Programma: Dit online programma kan je meenemen naar de golfbaan en overal waar je verbinding met het internet kunt maken. Dus tijdens het oefenen kan je de juiste informatie vinden.

Wil Je Direct Toegang?

Je kunt direct toegang tot dit programma krijgen. Klik op de knop INSCHRIJVEN en je wordt door verwezen naar het betaalsysteem, waarbij je op verschillende wijze kunt betalen. Na bevestiging van de betaling kan je dan direct met het programma beginnen.

Ik wens je veel plezier bij het verbeteren van je golfspel.

Leonard Smit

A1 - PGA Professional.

Duur: 1 jaar
Prijs: € 59,00