online cursussen

18 Greens Golf Traject 2019

18 Greens Golf Traject 2019

Wil je binnen 1 jaar je golfspel 5, 10 of 20 slagen beter maken?

Dan is het 18 Greens Golf Traject voor jou!

Doordat ik gedurende enkele jaren hele positieve ervaringen heb opgedaan met verschillende online cursussen, heb ik ook in 2019 weer een 18 Greens Golf Traject ingericht. Het blijkt dat deze online aanpak goede resultaten oplevert. De deelnemers hebben grote vooruitgang geboekt en hun handicap is verbeterd.

Bepaal je eigen tempo.

Omdat dit traject online is, kan je het in jouw eigen tempo volgen. Wil je sneller, dan kan dit. Heb je wat meer tijd nodig, dan is dit ook mogelijk. Jij bepaalt hoe snel je de resultaten wil bereiken.

Ook houden we in dit traject rekening met het seizoen. In het najaar en de winter werken we vooral aan de techniek van de golfswing en het korte spel. Daarnaast is dit ook het ideale moment om te werken aan de mentale vaardigheden. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat we in het voorjaar vooral aandacht besteden aan het korte spel en het putten. Daarnaast besteden we dan aandacht aan de tactiek.

Gedurende de zomerperiode passen we het programma aan. In die maanden krijg je vooral oefeningen voor het beter scoren en het verbeteren van de keuze’s op de golfbaan.

Kortom: Het 18 Greens Golf Traject zorgt voor een programma dat het jaar rond voor verteringen zorgt.

Dus wil je het komende jaar beter scoren en nog meer plezier beleven aan het golfspel, geef je dan snel op. Je kunt dan direct aan de slag gaan met het verbeteren van je golfspel.

Er zan al veel tevreden deelnemers je voor gegaan, dus doe schrijf je daarom nu in!

 

Duur: 1 jaar
Prijs: € 129,00