Business golfer

Omdat het spelen van een ronde golf redelijk wat tijd kost, is het van belang om te kunnen verantwoorden waarom je zoveel tijd met je relaties op de baan aanwezig bent.

Om dit goed te kunnen onderbouwen is het balngrijk om te weten hoe je golf kunt inzetten voor het vergroten van je business. In dit artikel kan je lezen op welke wijze je golf kunt inzetten voor het bereiken van je zakelijke doelstellingen.

Relatie management.

Door samen met een zakenrelatie te spelen, kan je de relatie versterken en de tijd gebruiken om deze beter te leren kennen. Hierdoor zal de samenwerking in de toekomst veel eenvoudiger kunnen verlopen en zal dit mogelijk leiden tot vergroten van de zakelijke betrekkingen.business golf netwerk 01

Vergroten netwerk en klanten bestand.

Tijdens netwerk toernooien of andere bedrijfstoernooien is de kans groot dat je nieuwe mensen leert kennen, die mogelijk interessante contacten zijn om tot nieuwe business te komen. Door vooraf hier ook moeite voor te doen, kan je elke keer dat je zakelijk gaat golfen doelgericht aan de slag gaan met het ontmoeten van nieuwe potentiële klanten.

Ook kunnen deze nieuwe contacten je doorverwijzen naar hún netwerk, waarbij je mogelijk nieuwe klanten krijgt aangereikt.

Goodwill/merkpositionering

Door de naam van uw bedrijf te koppelen aan golftournooien of als sponsor een (business) golfclub te ondersteunen, creëert u een positieve associatie van uw merk met de golfdoelgroep.

Door extra accent te leggen op zaken zoals de traditie van de golfsport, de sportiviteit en de uitdaging die het spel in zich heeft, koppelt u uw bedrijfsnaam of productnaam aan dit positieve gevoel.

 Daarnaast heeft u met golf de mogelijkheid om een hele groter groep van verschillende doelgroepen aan te spreken.

Met uw relaties delen van een unieke ervaring.

IMG 1447

Elke dag dat u met uw relaties op de golfbaan staat deelt u een unieke ervaring. Zeker als deze dag plaats vindt op een bijzondere baan, of tijdens een bijzonder evenement. Er is na de ronde altijd veel om over na te praten. En deze ervaring is meestal niet snel vergeten. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van een dag of dagdeel die u heeft besteed met uw klanten of nieuwe relaties.

Wilt u weten hoe u met uw bedrijf en uw producten golf kan inzetten als relatie beheer tool, neem dan contact met mij op.

Ook kunt u zich opgeven voor het online Business Golf programma: ‘Meer rendement door meer golfen’. Dit online programma zal in November worden gelanceerd en bestaat uit een 8 weken programma, waarbij u leert hoe u meer rendement kan halen uit zakelijk golfen en wat u moet weten of kunnen om op professionele wijze dit relatietool kunt inzetten en tegelijk genieten van het mooie golfspel.

Want wie zegt dat werk niet leuk mag zijn?

Als u uw naam op de onderstaande mailinglijst zet, dan houden wij u op de hoogte van de lanceerdatum van dit programma en kunnen wij u de nieuwste artikelen en video’s als eerste laten zien.

Dus hopelijk tot snel ziens op de golfbaan.

Nieuwsbrief Business Golfer

Laat hier je e-mail adres achter als je als eerste wil weten wat er nieuw is op het gebied van zakelijk golfen